Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Racitor cu aer insuflat (Blast Freezer)
Home / Sisteme & Echipamente / Refrigerare Industriala / Racitor cu aer insuflat (Blast Freezer )

Racitor cu aer insuflat (Blast Freezer)

Pentru congelarea rapida firma noastra proiecteaza racitoare cu aer insuflat (blast freezers) cu intermitenta, pentru introducerea succesiva a sarjelor sau pentru functionare continua.

Racitoarele cu intermitenta sunt amplasate intr-o incapere speciala, in care evaporatoarele sunt montate pe podea. Paletii sau carucioarele cu produse care urmeaza a fi rapid racite, sunt amplasate in fata evaporatoarelor in randuri. Un adapost special este construit de la acoperisul evaporatorului pana la capatul randului de paleti, cu scopul de a impiedica aerul alimentat de a se intoarce spre evaporator inainte de a ajunge la ultimul palet. Aerul racit este direct  suflat pe produs si se intoarce pe deasupra acoperisului dupa ce a racit in prealabil toate randurile de paleti.

Racitoarele cu aer insuflat continue pot fi benzi trasnsportatoare multiple sau de tip spirala.

Congelatoarele cu placi sunt congelatoare de tip contact care realizeaza congelarea foarte rapida si uniforma a produsului.

Pentru produsele de dimensiuni mici, in cazul in care exista posibilitatea ca aceste produse sa fie adunate la un loc,  o solutile ideala o constituie aplicarea unui IQF (Congelator Individual Rapid).

Frigomech asigura in principal sistemul de refrigerare pentru congelatoare rapide de orice tip. La cererea clientului suntem in masura sa furnizam mecanismul interior de congelare prin colaborarea cu producatori renumiti de incredere. Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi