Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Condensatoare

Condensatoare

Condensatoarele racite cu aer, la distanta

In sistemele noastre utilizam condensatoare fabricate de cei mai mari producatori de renume mondial, cum ar fi: Güntner Germania, Goedhard Olanda si Onda Italia.

Condensatoarele sistemelor noastre sunt proiectate, in principal, cu o serpentina suplimentara de sub-racire, pentru a asigura subracirea constanta a agentului frigorific, chiar si la sarcini de varf .

Condensatoare evaporative

Condensatoarele evaporative asigura o eficienta semnificativ mai ridicata a sistemului de refrigerare. Acestea functioneaza la o temperatura de condensare cu aproximativ  10°C mai mica decat condensatoarele racite cu aer, realizand un coefficient de performanta COP mult mai ridicat in comparatie cu sistemele de condensare racite cu aer. Prin folosirea acestora se poate ajunge la o economisire a energiei cu mai mult de 20%.

Condensatoarele evaporative constituie solutia cea mai adecvata pentru sistemele de refrigerare cu amoniac si sistemele cu HFC in situatii in care condensatoarele racite cu apa si turnurile de racire nu pot fi aplicate.

In sistemele noastre folosim condensatoare evaporative EVAPCO sau BALTIMORE (BAC).  

Condensatoare racite cu apa cu fascicol tubular (shell and tube) care functioneaza cu turnuri de racire

Adecvate pentru sistemele de refrigerare cu HFC pentru temperaturi mijlocii, se bucura de o respectabila eficienta energetica, comparativ cu condensatoarele racite cu aer. Acestea implica costuri capitale mai reduse, comparativ cu condensatoarele evaporative.

Condensatoarele racite cu apa necesita desalinizarea si tratarea apei cu biocide, precum si inspectarea regulata si epurarea biologica anuala efectuata de catre personal calificat.

In aplicatiile noastre utilizam condensatoare cu fascicol tubular (shell and tube) Onda Italia si turnuri de racire EVAPCO sau BALTIMORE.

Condensatoarele evaporative si condensatorarele racite cu apa consuma o cantitate insemnata de apa iar apa trebuie sa fie adecvata.Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi