Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Sistem Central de Control si Monitorizare
Home / Sisteme & Echipamente / Sisteme de Automatizare / Sistem Central de Control si Monitorizare

Sistem Central de Control si Monitorizare

Monitorizarea centrala a functionarii sistemelor si alarmelor generale au o importanta semnificativa, mai ales in sistemele de mari dimensiuni, intrucat aceasta faciliteaza mentenanta intervenind prompt in caz de defectiune.

Frigomech proiecteaza sisteme centrale de control si monitorizare cu afisare pe un monitor PC a layout-urilor cu afisare clara a conditiilor de mediu, precum si starea de functionare a tuturor echipamentelor. Avand un meniu usor de utilizat, operatorul poate accesa cu usurinta fiecare sistem si vizualiza toate conditiile de operare (presiuni, temperaturi, trepte de capacitate, ore de functionare, etc), alarme si pre-alarme putand modifica setarea si in acelasi timp pastreaza arhiva de date.

Recomandam cu tarie clientilor nostri instalarea sistemelor de control central si monitorizare, intrucat acestea se bucura de numeroase beneficii.

Telemonitorizare

In functie de preferinta clientului, sistemele de control central si monitorizare pot fi accesate de catre departamentul nostru tehnic putand inspecta defectiunile, schimba setarea sau reprograma parti ale automatizarii.

Aceasta operare poate oferi departamentului tehnic al fabricii o asistenta deosebit de utila. In acelasi timp ofera interventia prompta in caz de defectiune; instruirea directa a personalul de tehnic de intretinere al fabricii pentru repararea defectiunilor poate fi realizata de echipa noastra tehnica, evitandu-se asfel costurile suplimentare pentru efectuarea serviciului de mentenanta.  Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi