Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Cosmetice

Cosmetice

Fabricarea produselor cosmetice necesita o abordare deosebita a sistemului HVAC. Puritatea aerului si mentinerea conditiilor constante de temperatura si umiditate relativa constituie o conditie primordiala in multe aplicatii aceastea afectand direct calitatea produsului.        

Cele mai multe dintre produsele de ochi necesita conditii sterile, deoarece ochiul este deosebit de sensibil si predispus la infectii.    

Cerinte de refrigerare si HVAC in productia de cosmnetice:        

  • Clasa de puritate 100.000 (ISO 8) este frecvent primordiala     

  • Suprapresiunea camerei este intotdeauna necesara, in scopul de a impedica patrunderea aerului din exterior in spatiul de productie.

  • Controlul corespunzator al temperaturii si indeosebi refrigerarea camerei este o necesitate importanta, intrucat multe produse, in special cremele, contin substante sensibile la caldura.

  • Controlul umiditatii relative este la fel de important mai ales in fabricarea produselor uscate, sub forma de prafuri.

  • Apa rece sau amestecul de glicol pentru racirea produselor este intanlita in aplicatiile cel mai frecvent cerute. Sistemul de refrigerare proiectat, pentru a putea satisface racirea produsului, trebuie sa aiba capacitatea adecvata de racire stocata pentru a se adapta la varfurile de sarcina ridicate, care sunt frecvente in productia de cosmetice.Related Projects

Johnson & Johnson Hellas, Aspropyrgos, Grecia

Johnson & Johnson Hellas, Aspropyrgos, Grecia

Aplicatii de sisteme HVAC industriale pentru fabricarea produselor pentru ingrijiriea sanatatii

Papoutsanis, fabrica de sapun, Ritsona, Grecia

Papoutsanis, fabrica de sapun, Ritsona, Grecia

Sisteme de HVAC industriale in fabrici de producite a sapunului

Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi