Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Produse de Pescarie
Home / Industrii Adresate / Industria Alimentara / Produse de Pescarie

Produse de Pescarie

In facilitati ale industriei pestelui realizam sisteme pentru:    

  • Masini de gheata (fulgi sau blocuri de gheata)                          

  • Depozitarea pestelui proaspat si a ostraceelor la  0o / +2oC, 90% UR

  • Racitoare cu aer insuflat (Blast Freezers)                       

  • Congelatoare cu placi (Plate freezers)                            

  • Depozitarea pestelui si a ostraceelor congelate la  -29o / -26o / -23o C

 

Conditii recomandate pentru depozitarea produselor de pescarie

 Conditii de depozitare

Produs

 Temperatura de Depozitare oC

Umiditatea Relativa           %

Durata de depozitare

Peste

 

 

 

Eglefin, cod, biban

-0.5 / 1

95 / 100 %

12 zile

Merluciu, bacaliar

0 / 1

95 / 100%

10 zile

Halibut

-0.5 / 1

95 / 100 %

18 zile

Hering conservat sau afumat

0 / 2

80 / 90 %

10 zile

Macrou

0 / 1

95 / 100 %

10 zile

Somon

- 0.5 / 1

95 / 100 %

18 zile

Ton

0 / 2

95 / 100 %

14 zile

Peste congelat

-30 / -20

90 / 95 %

6 - 12 luni

Ostracee

 

 

 

Scoica

0 / 1

95 / 100 %

12 zile

Crevete

-0.5 / 1

95 / 100 %

12 / 14 zile

Rac de mare

5 / 10

in apa de mare

nedefinit

Stridie & scoica (carnea)

0 / 2

100

5 - 8 zile

Stridie & scoica (cu carapace)

5 / 10

95 / 100 %

5 zile

Ostracee congelate

-34 / -20

90 / 95 %

3 - 8 luni

Tabelul de mai sus contine informatii din manualul ASHRAE Refrigerare 2010.

 



Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi