Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Carne & Produse Avicole
Home / Industrii Adresate / Industria Alimentara / Carne & Produse Avicole

Carne & Produse Avicole

In fabrici de procesare a carnii si a produselor avicole realizam sisteme pentru:

  • Facilitati de refrigerare in abatoare                       
  • Air Blast -Tunele de Racire                                     
  • Racirea carcaselor dupa sacrificare                     
  • Pulverizarea cu apa rece                                       
  • Racire uscata (Dry cooling)                                               
  • Depozite de uscare a mezelurilor                                      
  • Depozite de maturare a carnii                               
  • Conditionarea aerului salilor de procesare la temperaturi joase +12o / +16o C
  • Camere frigorifice pentru depozitarea produsului inaninte de livrare

Conditii recomandate pentru depozitarea produselor din carne & a produselor avicole

 Conditii de depozitare

Produs

 Temperatura de Depozitare        oC

Umiditatea Relativa     %

Durata

de depozitare

Vita proaspata

-2 / 1

88 / 95 %

1 saptamana

Carcase de vita

0 / 4

85 / 90

1 - 3 saptamani

Vita congelata

- 23 / -18

90 / 95 %

6 - 12 luni

Vitel

-2 / 1

85 / 95 %

3 saptamani

Porc proaspat

0 / 1

85 / 90 %

3 - 7 zile

Carcase de porc

0 / 1

85 / 90 %

3 - 5 zile

Porc congelat

- 23 / -18

90 / 95 %

4 - 8 luni

Sunca

3 / 5

80 / 85 %

2 - 3 saptamani

Sunca congelata

- 23 / -18

90 / 95 %

2 - 4 luni

Jambon

0 / 1

80 / 85 %

3 - 5 zile

Jambon congelat

- 23 / -18

90 / 95 %

6 - 8 luni

Carnati de casa/ afumati / Cremvusti

0

85 %

1 - 3 saptamani

Miel proaspat

-2 / 1

85 / 90 %

3 - 4 saptamani

Carne de miel macra

0

85 %

5 - 12 zile

Miel congelat

- 23 / -18

90 / 95 %

8 - 12 luni

Produse avicole proaspete

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 3 saptamani

Pui de toate categoriile

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 saptamani

Curca de toate categoriile

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 saptamani

Rata

-2 / 0

95 / 100 %

1 - 4 saptamani

Pui congelat

- 23 / -18

90 / 95 %

12 luni

Iepure

0 / 1

90 / 95 %

1 - 5 zile

Oua fara coaja

-1.5 / 0

80 / 90 %

5 - 6 luni

Oua congelate

-20

 

1 an

Tabelul de mai sus contine informatii din manualul ASHRAE Refrigerare  2010.


 

 



Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi