Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Cladiri cu cerinte speciale
Home / Industrii Adresate / Cladiri cu cerinte speciale

Cladiri cu cerinte speciale

Cladirile cu cerinte speciale sunt spatii cum ar fi: muzee, biblioteci, sali de muzica, teatre, centre de conferinte, spitale, aeroporturi, mari hoteluri, spatii comerciale etc.,   cladiri care necesita o atentie deosebita in furnizarea unei calitati corespunzatoare a aerului interior, fiind caracterizate ca mari consumatori de energie cu variatii semnificative de sarcina.

Crearea de conditii adecvate de aer in ce priveste temperatura si umiditatea relativa, precum si calitatea si puritatea aerului (aspecte foarte importante in conservarea operelor de arta) este o problema delicata care impune o cunoastere si o proiectare aprofundata.

Un alt aspect important care necestia o abordare speciala este consumul de energie. Sarcina de racire si de incalzire, precum si cerintele de aer proaspat oscileaza considerabil in functie de rata de ocupare cladirii. Reglarea productiei de frig si de caldura in functie de necestiatile curente este un obiectiv destul de greu. Solutia eficienta a acestui obiectiv nu este data numai de un sistem sofisticat de automatizare, dar si de proiectarea unui sistem HVAC integral si de selectarea echipamentul corespunzator, care sa permita reglarea cerintelor de la 10% pana la 100% cu un consum de energie proportional.Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi