Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Serviciile Oferite
Home / Compania / Serviciile Oferite

Serviciile Oferite

De la proiectarea initiala pana la executia la cheie ("turn-key")

Frigomech colaboreaza constrans cu clientul furnizandu-i consultanta tehnica deplina de la primii pasi ai proiectului privind asistenta in proiectarea initiala si determinarea cerintelor pentru a prelua executarea la cheie a proiectului, in cadrul unui program de lucru si al unui buget strict.

La dorinta clientului, Frigomech asigura clientului proiectarea sistemului precum si furnizarea echipamentelor si materialelor necesare, dand posibilitatea clientului de a realiza instalarea acesora cu mijloacele  proprii, punandu-i la dispozitite personal tehnic de inalta calificare pentru executarea instalatiei.                                                                                                                 

Service Post-Vanzare

Asistenta tehnica si service-ul post-vanzare constituie o activitate care preocupa in mod deosebit firma noastra, asigurand clientilor sai o asistenta prompta oferita imediat la apelul adresat, prin interventia tehnicienilor calificati in rezolvarea defectiunilor.                                                                                                                                

Training de operare a instalatiilor

Frigomech ofera training complet de formare a personalului clientului, responsabil de sistemele instalate, treining legat de operarea instalatiei, dedicandu-si eforturi puternice pentru a-l familiariza cu sistemele si pentru a-i furniza toate cunostintele necesare pentru buna lor functionare si intretinere.

Evaluarea sistemului existent

Frigomech poate efectua evaluarea sistemului de refrigerare sau a sistemului HVAC existent al clientului, furnizandu-i desenele tehnice si documentatia de rigoare precum si rapoarte complete privind starea echipamentelor existente si a eficientei lor energetice, oferindu-i totodata recomandari pentru inlocuirea echipamentelor si renovarea sistemului.Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi