Inginerie inovativă
bazată pe expertiză
Profilul Companiei
Home / Compania / Profilul Companiei

Profilul Companiei

Frigomech SRL este o companie tehnica de inginerie specializata in Refrigerare Industriala, Aer Conditionat Industrial si sisteme de Camere curate, fiind rezultatul experientei indelungate in Industria Alimentara si Farmaceutica.

Frigomech detine un know-how cuprinzator in conditionare si ventilare industriala precum si in cerinte de puritate in Industria Farmaceutica si Cosmetica, in Industria Alimentara, Industria Produselor Electronice, in Fabrici pentru Imbutelierea apei si a bauturilor racoritoare, in Vinarii precum si in Refrigerarea Centrelor Logistice.

Frigomech SRL apartine grupului V. Bougatsos SA, companie greceasca, lidera in sisteme de refrigerare si aer conditionat in Grecia, care functioneaza din anul 1988. V. Bougatsos SA a executat numeroase proiecte pentru Industria Farmaceutica & Alimentara din Grecia, Europa de Sud - Est si Africa.

Incepand cu anul 2002, Frigomech a realizat importante proiecte HVAC pentru diferite fabrici din Romania ca: CHIPITA SA Clinceni Ilfov (produse 7days), Cream Line SA Clinceni Ilfov (produse Finetti), Karamolegos Bakery Romania Popesti Leordeni Ilfov,(paine feliata) Best Foods Productions SRL Bucuresti (snack-uri pufuleti Loto, Bestini) si continua sa-si consolideze activitatea, oferind solutii inovatoare pe piata romaneasca.                         

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a dezvolta activitatile noastre, gama de clienti si expertiza tehnologica in asa fal incat sa putem deveni una dintre cele mai importante companii dn refrigerare din Europa de Sud si Centrala. Consideram ca tarile din Europa de Sud si Grecia dispun de un  potential ridicat si pot juca un rol important in Europa si in zona Mediteraneana, inclusiv Africa de Nord, din acest motiv investim in extinderea activitatilor noastre precum si in largirea cunostintelor noastre tehnologice.                                                                          

Personal      

Frigomech dispune de personal de inalta calificare, care isi desfasoara activitatea tehnica si comerciala cu deplin succes in Romania. Proiectarea detaliata de inginerie si automatizare a este realizata de echipa noastra de expertiza din Grecia. Proiectele intreprinse sunt supravegheate de ingineri cu experienta, instruiti de compania mama V.Bougatsos SA cu care colaboreaza de mai mult de zece ani. Compania isi arata in acelasi timp o deosebita apreciere fata de inginerii si tehnicienii romani fiind interesata pe deplin in angajarea unui cat mai numeros personal din Romania.                         

Sediul

Sediul central Frigomech se afla in Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Sector 5.

Sediul companiei mame V. Bougatsos SA este situat in Atena, in zona Metamorphosis , Attica, Grecia

Birourile noastre din Grecia ocupa spatiul unei cladiri confortabile cu o suprafata de 1.000 m2 oferind personalului nostru conditii optime de munca si progres.Ultimile ştiri

Participarea la conferinta “Meat & Milk” de la Brasov

Frigomech a avut o prezenta deosebita la conferinta de carne & lapte de la Brasov.

Mai multe

Clienţi